Lees hier over verhuizen van of naar een bovenetage. Vaak is die bovenverdieping alleen toegankelijk via de trap. Dit is ondoenlijk. De kans dat je letsel oploopt is groot naast dat er schade aan de inboedel ontstaat. Vooral groot en glad materieel zoals kasten lopen snel krassen op bij verhuizen via de trap, een verhuislift huren is dan de oplossing.

Vertillen en verdraaien is niet nodig

Het is belangrijk dat je een last correct kan grijpen en optillen. Iets optillen mag nooit vanuit de rug, maar moet altijd vanuit de benen. Juist op plaatsten waar het tillen en verplaatsen niet handig gaat ontstaan gezondheidsklachten. Dit kan aan de onderrug zijn, maar ook een heup of knie, een enkele keer het schoudergewricht. Alleen daarom is het belangrijk om met het verhuizen een trap te vermijden, huur een verhuislift Haarlem, til de last op een gezonde manier op, en plaats het op het plateau van de elektrische huislift.

Je inboedel loopt dan geen schade op en jij geen letsel. Boven de last van het plateau halen gaat helemaal makkelijk. Over het balkonhek of de vensterbank een oud dekbed of een plaid of deken en je schuift de last zo van het plateau de woning in. Het is slim om dit in de juiste volgorde te doen, eerst de kast, daarna de dozen met de spullen die in de kast horen.

Een elektrische verhuislift huren gaat makkelijk

Het huren van een elektrische verhuislift gaat makkelijk. Enige tijd van tevoren weet je dat je gaat verhuizen, je zou kort daarvoor de lift kunnen reserveren. Tevens is er met het verhuurbedrijf veel bespreekbaar zoals de mogelijkheden van de lift huren met een machinist. Van tevoren kijken waar de lift moet komen gaat ook eenvoudig. Mocht er geen balkon zijn, dan is er wel ergens een plek waar het raam eruit kan.

Daaronder de elektrische verhuislift opzetten, en het bedienen is eenvoudig; er is een knop om het plateau naar boven te brengen en een knop om het plateau weer te laten zakken. Omdat de elektrische verhuislift Haarlem niets uitstoot is deze ook indoor te gebruiken. In grote hallen waar weleens een beurs is, wordt veelvuldig een verhuislift gebruikt. Zo zijn er veel redenen te verzinnen waarom een elektrische verhuislift huren handig is. Verhuizen van en naar een bovenwoning gaat makkelijk en vlot, zonder materiƫle schade of lichamelijk letsel.